Koninklijk besluit houdende toekenning van een toelage van 25.000 EUR aan de Stichting voor Toekomstige Generaties, de 20 janvier 2014

Artikel 1. Een toelage van 25.000 EUR ten laste van de basisallocatie 33.11.33.00.01 ("toelagen aan verenigingen") van de begroting van de Federale Overheidsdienst Kanselarij van de Eerste Minister voor het begrotingsjaar 2014 wordt toegekend aan de "Stichting voor Toekomstige Generaties" hierna genoemd "STG", met maatschappelijk zetel te 1070 Brussel, Fiennesstraat 77.

Art. 2. De periode van de betoelaging van het project neemt een aanvang op 1 januari 2014 en eindigt op 31 december 2014.

Art. 3. § 1. De toelage wordt toegekend voor de vergoeding van personeels-, administratie-, creatie- en organisatiekosten voor hoogstens 50 % van de werkelijke totale kost ervan.

§ 2. De toelage is bestemd om de "STG" te ondersteunen in de verwezenlijking van haar project "Onze Toekomst. Burgers op zoek naar duurzame modellen voor intergenerationele solidariteit".

Art. 4. Het bedrag van de toelage wordt uitbetaald in twee schijven op het rekeningnummer van de "STG".

Een eerste schijf van 50 %, zijnde 12.500 EUR wordt gestort 45 dagen na de inwerkingtreding van dit besluit en na het indienen van een schuldvordering voorzien van de handgeschreven vermelding "Voor waar en oprecht verklaard" bij de Programmatorische Federale Overheidsdienst Duurzame Ontwikkeling, Kruidtuinlaan 50, bus 8, te 1000 Brussel.

Een tweede schijf van 50 %, zijnde 12.500 EUR wordt gestort na het beëindigen van het project en na het akkoord van de instantie die de toelage verleent. Deze storting zal enkel plaatsvinden op basis van een evaluatieverslag, van een schuldvordering voorzien van de handgeschreven vermelding "Voor waar en oprecht verklaard" en van de nodige originele bewijsstukken voor het totale bedrag van de toelage. Uiterlijk op 31 december 2014 dienen deze documenten in tweevoud (één per post en één via elektronische post) bij de Programmatorische Federale Overheidsdienst Duurzame Ontwikkeling te worden ingediend op het hierboven vermelde adres.

Art. 5. De Minister van Financiën en de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT