Wet tot wijziging van de wet van 19 maart 2013 betreffende de Belgische Ontwikkelingssamenwerking, de 29 mai 2015

Artikel 1. Deze wet regelt een aangelegenheid als bedoeld in artikel 74 van de Grondwet.

Art. 2. In artikel 37/2 van de wet van 19 maart 2013 betreffende de Belgische Ontwikkelingssamenwerking, ingevoegd bij de wet van 9 januari 2014, worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  1. paragraaf 4 wordt aangevuld met twee leden, luidende :

    "De organisaties die de in het eerste lid bedoeld aanvraag ingediend hebben, beschikken, indien zij dit nodig achten, over de mogelijkheid deze aanvraag te vervolledigen gedurende één maand na de inwerkingtreding van de wet van 29 mei 2015 tot wijziging van de wet van 19 maart 2013 betreffende de Belgische Ontwikkelingssamenwerking.

    De erkenning of het statuut bedoeld in artikel 26 gaan ten vroegste in op 1 januari 2017.";

  2. paragraaf 7 wordt aangevuld met een lid, luidende :

    "De organisaties die overeenkomstig paragraaf 4 een erkenning of een statuut hebben aangevraagd en die met toepassing van artikel 27 voor een subsidie in aanmerking willen komen, kunnen hiertoe in 2016 een aanvraag indienen, met naleving van de termijnen die door de Koning zijn bepaald, voordat de erkenning of het statuut dat ze hebben aangevraagd ingaat"

    Art. 3. Artikel 38 van dezelfde wet, vervangen bij de wet van 9 januari 2014, wordt vervangen als volgt :

    "Art. 38. Deze wet treedt in werking de dag waarop ze in het Belgisch Staatsblad...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT