Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 20 november 2009, in werking tredend op 31 maart 2010 's avonds, is Mevr. Van den Bunder, R., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Oudenaarde, op

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 20 november 2009, in werking tredend op 31 maart 2010 's avonds, is Mevr. Van den Bunder, R., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Oudenaarde, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 2 maart 2010, uitwerking hebbend met ingang van 28 februari 2010 's avonds, is de heer Michaux, A., griffier-hoofd van dienst A2 bij de rechtbank van eerste aanleg te Luik, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 2 maart 2010, is de heer Müller, A., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Luik, ambtshalve in ruste gesteld met ingang van 31 december 2009 's avonds.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 15 juli 2009, in werking tredend op 31 maart 2010 's avonds, is de heer Gijsemans, W., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 21 februari 2010, is benoemd tot griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Brugge, Mevr. Reynvoet, F., griffier bij het Hof van Cassatie.

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand volgend op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

Bij koninklijke besluiten van 2 maart 2010, zijn benoemd tot :

- griffier bij het Hof van Cassatie, Mevr. Vandenput, C., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Luik.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Ieper, Mevr. Plets, K., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT