Welzijn, Volksgezondheid en Gezin 25 NOVEMBER 2022. - Erkenningen als begeleider arbeidsmatige activiteiten a) Bij besluit van de secretaris-generaal van het departement Welzijn

25 NOVEMBER 2022. - Erkenningen als begeleider arbeidsmatige activiteiten

  1. Bij besluit van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 25 november 2022 wordt het volgende bepaald:

    Artikel 1. De volgende organisatie wordt erkend als begeleider arbeidsmatige activiteiten, zoals bedoeld in artikel 46 van het besluit van de Vlaamse Regering van 2 februari 2018 houdende de uitvoering van het decreet van 25 april 2014 houdende de werk- en zorgtrajecten, wat betreft de activeringstrajecten en de arbeidsmatige activiteiten :

    HCO-nummer Voorziening Ondernemingsnummer 4878 Beschut Wonen Antwerpen 0458.878.195

    Art. 2. De verlenging van de erkenning gaat in op 1 juli 2026 en wordt toegekend voor een periode van vijf jaar zoals vermeld in artikel 46 van het besluit van de Vlaamse Regering van 2 februari 2018 houdende de uitvoering van het decreet van 25 april 2014 houdende de werk- en zorgtrajecten, wat betreft de activeringstrajecten en de arbeidsmatige activiteiten.

    Art. 3. De begeleider arbeidsmatige activiteiten voert de opdrachten uit zoals vermeld in artikel 47 van het besluit van de Vlaamse Regering van 2 februari 2018 houdende de uitvoering van het decreet van 25 april 2014 houdende de werk- en zorgtrajecten, wat betreft de activeringstrajecten en de arbeidsmatige activiteiten en artikel 12 van het ministerieel besluit tot uitvoering van het besluit van de Vlaamse Regering van 2 februari 2018 houdende de uitvoering van het decreet van 25 april 2014 houdende de werk- en zorgtrajecten, wat betreft de activeringstrajecten en de arbeidsmatige activiteiten.

    Art. 4. De begeleider arbeidsmatige activiteiten ontvangt van het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin per begeleide deelnemer arbeidsmatige activiteiten een subsidie onder de voorwaarden zoals vermeld in artikel 48 van het besluit van de Vlaamse Regering van 2 februari 2018 houdende de uitvoering van het decreet van 25 april 2014 houdende de werk- en zorgtrajecten, wat betreft de activeringstrajecten en de arbeidsmatige activiteiten.

    Art. 5. De erkenning is niet overdraagbaar.

    Art. 6. Dit besluit heeft uitwerking vanaf 1 juli 2026.

    In toepassing van artikel 19, tweede lid, van de gecoördineerde wetten op de Raad van State wordt u ervan op de hoogte gesteld dat een verzoekschrift tot nietigverklaring bij de Raad van State kan worden ingediend tegen dit besluit.

    Het verzoekschrift moet, gedateerd en ondertekend, vergezeld worden van het vereiste aantal eensluidend verklaarde afschriften en van een afschrift van het bestreden besluit en bevat:

    - het opschrift `verzoekschrift tot nietigverklaring' als het niet eveneens een vordering tot schorsing bevat;

    - de naam, hoedanigheid en woonplaats of zetel van de verzoekende partij, en in voorkomend geval, de gekozen woonplaats;

    - het voorwerp van het beroep en een uiteenzetting van de feiten en de middelen;

    - de naam en het adres van de verwerende partij.

    De termijn voor het indienen van een beroep bij de Raad van State bedraagt 60 dagen vanaf deze publicatie in het Belgisch Staatsblad. Op hetzelfde ogenblik als zij haar verzoekschrift indient, stuurt de verzoekende partij een kopie daarvan ter informatie aan de verwerende partij. De verzoekende partij mag zich laten...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT