25 OKTOBER 2002. - Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 17 maart 2000 tot vaststelling van de weddenschalen van de bijzondere graden bij de Dienst voor de Overzeese Sociale Zekerheid

ALBERT II, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 16 maart 1954 betreffende de controle op sommige instellingen van openbaar nut, inzonderheid op artikel 11, § 1, vervangen door de wet van 22 juli 1993;

Gelet op het koninklijk besluit van 8 januari 1973 houdende bezoldigingsregeling van het personeel van sommige instellingen van openbaar nut, inzonderheid op artikel 3, § 1, 3°, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 10 mei 1976, en 4°, ingevoegd bij het koninklijk besluit van 10 april 1995, en op artikel 7, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 10 mei 1976 en bij de wet van 22 juli 1993;

Gelet op het koninklijk besluit van 17 maart 2000 tot vaststelling van de weddenschalen verbonden aan de bijzondere graden bij de Dienst voor de Overzeese Sociale Zekerheid, inzonderheid op artikel 9, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 6 mei 2002, en op artikel 9bis , ingevoegd bij het koninklijk besluit van 6 mei 2002;

Gelet op het koninklijk besluit van 6 mei 2002 tot wijziging, met het oog op de omschakeling naar de euro, van diverse bepalingen inzake ambtenarenzaken die ressorteren onder de bevoegdheid van de Dienst voor de Overzeese Sciale Zekerheid.

Gelet op het advies van de Regeringscommissaris, gegeven op 21 maart 2002;

Gelet op de akkoordbevinding van Onze Minister van Begroting, gegeven op 6 september 2002;

Gelet op de akkoordbevinding van Onze Minister van Ambtenarenzaken, gegeven op 1 augustus 2002;

Gelet op het protocol nr. 410 van 4 maart 2002 van het Comité voor de federale, de gemeenschaps- en de gewestelijke overheidsdiensten;

Op de voordracht van onze Minister van Begroting en van Onze Minister van Sociale Zaken,

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT