Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 23 mei 2013, in werking tredend op 30 september 2013 s avonds, is Mevr. De Smet, A.-M.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 23 mei 2013, in werking tredend op 30 september 2013 s avonds, is Mevr. De Smet, A.-M., hoofdgriffier in de vakklasse A3 van de arbeidsrechtbank te Dendermonde, op haar verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 5 juni 2013, in werking tredend op 31 december 2013 's avonds, is de heer Maes, R., hoofdgriffier in de vakklasse A3 van de rechtbank van eerste aanleg te Leuven, op zijn verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 2 juni 2013, in werking tredend op 31 maart 2014 's avonds, is de heer Castagne, F., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Neufchâteau, op zijn verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 2 juni 2013, aan de heer Van Der Hauwaert, N., op zijn verzoek ontslag verleend uit zijn ambt van secretaris bij het parket van de arbeidsauditeur te Brussel.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 11 mei 2013.

Bij koninklijke besluiten van 2 juni 2013, zijn voorlopig benoemd in de vakklasse A1 met de titel van referendaris in het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik :

Mevr. Gillard, C., licentiaat in de rechten, referendaris op arbeidsovereenkomst in het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

Mevr. Collin, A., licentiaat in de rechten, referendaris op arbeidsovereenkomst in het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

de heer Warzée, F., licentiaat in de rechten, referendaris op arbeidsovereenkomst in het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijk besluit van 5 juni 2013, worden in artikel 1 van het koninklijk besluit van 16 april 2013, waarbij Mevr. Blanckaert, K., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Dendermonde, benoemd werd tot griffier bij de rechtbank van koophandel te Dendermonde, de woorden « parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT