Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 8 mei 2013, dat uitwerking heeft met ingang van 31 maart 2013, is Mevr. Graindorge, E.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 8 mei 2013, dat uitwerking heeft met ingang van 31 maart 2013, is Mevr. Graindorge, E., substituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Doornik, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 8 mei 2013 :

- is aan Mevr. Geerts, M., op haar verzoek, eervol ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend raadsheer in het hof van beroep te Antwerpen;

- is aan de heer Wuyts, P., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de arbeidsrechtbank te Antwerpen.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren;

- is aan de heer Michielsens, A., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het achtste kanton Antwerpen.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren;

- is aan de heer Vercraeye, J., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Kapellen.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren;

- is aan de heer...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT