Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 21 september 2013, is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Meijnaerts, A., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Mechelen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 21 september 2013, is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Meijnaerts, A., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Mechelen, met ingang van 31 mei 2013 's avonds.

Betrokkene mag haar aanspraak op definitief vroegtijdig pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 24 september 2013, in werking tredend op 30 september 2013 's avonds, is de heer Groven, H., griffier bij het vredegerecht van het kanton Beringen, op zijn verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 21 september 2013, in werking tredend op 30 september 2013 's avonds, is aan de heer Van Ingelgem, Ph., op zijn verzoek ontslag verleend uit zijn ambt van voorlopig benoemd parketjurist in het rechtsgebied van het hof van beroep te Antwerpen, met aanwijzing om zijn ambt te vervullen bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen.

Bij koninklijk besluit van 21 september 2013, in werking tredend op 31 december 2013 's avonds, is de heer Annaert, L., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Turnhout, op zijn verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 17 september 2013, zijn benoemd tot :

- griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Dinant, Mevr. Massinon, M., griffier bij het vredegerecht van het vijfde kanton Charleroi.

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand volgend op de publicatie in het Belgisch Staatsblad;

- griffier bij de rechtbank van koophandel te Doornik, Mevr. Mariest, C., griffier bij de rechtbank van koophandel te Brussel.

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand volgend op de publicatie in het Belgisch Staatsblad;

- griffier bij het vredegerecht van het eerste kanton Charleroi, Mevr. Demarteau, J., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Charleroi.

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand volgend op de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Bij koninklijke besluiten van 21 september 2013, zijn benoemd tot :

- in de vakklasse A3 met de titel van hoofdgriffier van de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT