Uitoefening van het beroep van architect. - Toelatingen Bij koninklijk besluit van 25 november 2018, wordt aan mevrouw Laura DELGADO SARMIENTO, van Colombiaanse nationaliteit

Uitoefening van het beroep van architect. - Toelatingen

Bij koninklijk besluit van 25 november 2018, wordt aan mevrouw Laura DELGADO SARMIENTO, van Colombiaanse nationaliteit, een permanente toelating verleend om met ingang van 1 september 2018 in België het beroep van architect uit te oefenen.

Bij koninklijk besluit van 25 november 2018, wordt aan de heer Badreddine AMAROUCHE, van Algerijnse nationaliteit, een permanente toelating verleend om met ingang van 1 september 2018 in België het beroep van architect uit te oefenen.

Bij koninklijk besluit van 25 november 2018, wordt aan mevrouw Marjan KHAJI, van Iraanse nationaliteit, een permanente toelating verleend om met ingang van 1 september 2018 in België het beroep van architect uit te oefenen.

Bij koninklijk besluit van 7 december 2018, wordt aan mevrouw Kamillia JOLICOEUR, van Canadese nationaliteit, een permanente toelating verleend om met ingang van 1 oktober 2018 in België het beroep van architect uit te oefenen.

Bij koninklijk besluit van 7 december 2018, wordt aan de heer Charles-Olivier ROCRAY, van Canadese nationaliteit, een permanente toelating verleend om met ingang van 1 oktober 2018 in België het beroep van architect uit te oefenen.

Bij koninklijk besluit van 7 december 2018, wordt aan de heer Euihyun HWANG, van Zuid-Koreaanse nationaliteit, een permanente toelating verleend om met ingang van 1 november 2018 in België het beroep van architect uit te oefenen.

Bij koninklijk besluit van 28 januari 2019, wordt aan mevrouw Ursula Thalia MENDO FLORES, van Mexicaanse nationaliteit, een permanente toelating verleend om met ingang van 1 november 2018 in België het beroep van architect uit te oefenen.

Bij koninklijk besluit van 28 januari 2019, wordt aan mevrouw Natalija STOJIC, van Servische nationaliteit, een permanente toelating verleend om met ingang van 1 december 2018 in België het beroep van architect uit te oefenen.

Bij koninklijk besluit van 3 februari 2019, wordt aan mevrouw Carolina TORRES ORTIZ, van Colombiaanse nationaliteit, een permanente toelating verleend om met ingang van 1 november 2018 in België het beroep van architect uit te oefenen.

Bij koninklijk besluit van 3 februari 2019, wordt aan de heer Amine MIKOU, van Marokkaanse nationaliteit, een permanente toelating verleend om met ingang van 1 november 2018 in België het beroep van architect uit te oefenen.

Bij koninklijk besluit van 3 februari 2019, wordt aan mevrouw Yasmina AHRAZEM, van Marokkaanse nationaliteit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT