Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 10 oktober 2007, dat in werking treedt op 31 mei 2008, is de heer Van Roost, J., vrederechter van het kanton Saint-Hubert - Bouillon - Paliseul, in ruste g

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 10 oktober 2007, dat in werking treedt op 31 mei 2008, is de heer Van Roost, J., vrederechter van het kanton Saint-Hubert - Bouillon - Paliseul, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 10 november 2007, dat in werking treedt op 31 mei 2008, is aan de heer Beckers, R., eervol ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Geel.

Bij koninklijk besluit van 5 december 2007, dat in werking treedt op 31 mei 2008, is het aan de heer De Buysere, R., vergund de titel van zijn ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Brugge eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 18 januari 2008, dat in werking treedt op 31 mei 2008, is de heer Tulkens, J., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, in ruste gesteld.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 10 maart 2008, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging welke niet mag gebeuren vÛÛr 1 juni 2008, is Mevr. Jaspis, P., toegevoegd rechter voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

Zij is gelijktijdig benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Nijvel.

Bij koninklijk besluit van 10 maart 2008, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging welke niet mag gebeuren vÛÛr 25 mei 2008, is de heer de Salle, M., rechter in de rechtbank van koophandel te Doornik, aangewezen tot het mandaat van voorzitter van deze rechtbank voor...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT