Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 22 juni 2011, in werking tredend op 5 juli 2011 's avonds, is Mevr. Roelandt, J., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Charleroi, in ruste gestel

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 22 juni 2011, in werking tredend op 5 juli 2011 's avonds, is Mevr. Roelandt, J., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Charleroi, in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 28 juni 2011, in werking tredend op 30 juni 2011 's avonds, is Mevr. Depasse, M., hoofdgriffier in de vakklasse A2 van het vredegerecht van het kanton Fontaine-l'Evêque, op haar verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden.

Bij koninklijk besluit van 1 juli 2011, uitwerking hebbend met ingang van 30 juni 2011 's avonds, is Mevr. Michaux, M.-L., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Bergen, op haar verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden.

Bij koninklijk besluit van 7 juli 2011, uitwerking hebbend met ingang van 31 maart 2011 's avonds, is een einde gesteld aan de functies van de heer Vanderesse, M., griffier bij de rechtbank van koophandel te Doornik.

Betrokkene mag zijn aanspraak op definitief vroegtijdig pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 11 juni 2011 wordt het koninklijk besluit van 20 september 2009 waarbij Mevr. Derumier, R., benoemd is in de vakklasse A3 met de titel van hoofdsecretaris van het parket van het arbeidshof te Bergen, ingetrokken.

Bij koninklijke besluiten van 24 juni 2011 zijn benoemd tot :

- griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Namen, de heer Hernalsteen, M., griffier bij het vredegerecht van het eerste kanton Namen.

Dit besluit treedt in werking op 1 januari 2012;

- griffier bij de politierechtbank te Luik, de heer Remacle, Ph., griffier bij de bestendige krijgsraad, met opdracht om zijn ambt te vervullen bij de politierechtbank te Luik (tijdelijke personeelsformatie zoals bedoeld in artikel 109 van de wet van 10 april 2003 tot regeling van de afschaffing van de militaire rechtscolleges in vredestijd alsmede van het behoud ervan in oorlogstijd).

Dit besluit treedt in werking op 1 januari 2012.

Bij koninklijk besluit van 7 juli 2011 is benoemd tot griffier bij de arbeidsrechtbank te Antwerpen, Mevr. Van Steen, A., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT