Beslissing van 14 december 2001 van het Paritair Comité voor de textielnijverheid en het breiwerk betreffende de vaststelling van de vakantiedata voor het jaar 2002., de 14 décembre 2001

Vaststelling van de vakantiedata voor het jaar 2002.

  1. Toepassingsgebied.

    Artikel 1. De hieronder vermelde regels zijn van toepassing op al de ondernemingen die ressorteren onder het Paritair ComitÈ voor de textielnijverheid en het breiwerk, en op al de arbeiders en arbeidsters in die ondernemingen tewerkgesteld. Zij zijn echter niet van toepassing voor de ondernemingen of ondernemingsafdelingen waarvan het werk ononderbroken wordt uitgevoerd, of die volgens een vierploegenregime werken, noch voor de N.V. FABELTA en de N.V. CELANESE.

  2. Week van de hoofdvakantie.

    Art. 2. In de ondernemingen gevestigd in de hierna aangeduide provincies, arrondissementen en gemeenten wordt de week van de hoofdvakantie toegekend op de volgende data:

    Provincie Limburg - van 08/07 tot 13/07

    (uitgezonderd N.V. Ralux, NV Superset en N.V. Spindor (beslissing O.R.), N.V. Swinkels, N.V. Mefil Spinning(akkoord S.A.), General Carpets te Kaulille-Bocholt (akkoord werknemers)

    Arrondissement Aalst - van 08/07 tot 13/07

    (uitgezonderd de firma's Nominette, Fabelta Ninove NV, Denderland-Martin NV en Berry Yarns Ninove BVBA Cantaert, NV Seeber Belgium, NV Astra Supply en Laboratoires Stella afd. Aalst (beslissing O.R.), Jean Alan (beslissing S.A.)- NV. Ideal Automotive, Moeremans BVBA, BVBA Neckebroeck Passementerie, BVBA Geeroms-Amant en NV Artemis (akkoord werknemers)).

    Arrondissement Dendermonde - van 15/07 tot 20/07

    (uitgezonderd de gemeente Hamme, deelgemeente Moerzeke niet inbegrepen, de firma's Ontex te Buggenhout, de N.V. Goeters "Ars et Labor" en de N.V. Tapijtfabr. H. Desseaux BelgiÎ, afdeling Dendermonde en Waasmunster (beslissing O.R.), NV DS Carpets (akkoord S.A.), Bekintex NV en Tissage de Kalken (akkoord werknemers)).

    - de firma Goeters " Ars en Labor " te Zele van 22/07 tot 27/07

    Arrondissement Eeklo - van 22/07 tot 27/07

    Arrondissement Gent - van 22/07 tot 27/07

    (uitgezonderd Zultse Wolspinnerij, Lys Yarns te Zulte, Domo Gent en NV Liebaert te Deinze (beslissing O.R.) en Oostrotex (akkoord werknemers)).

    Arrondissement Kortrijk - van 29/7 tot 03/08

    (uitgezonderd N.V. Bekaert Textiles ( beperkte ploeg weverij en apprÍt - stukken magazijn- preparatie (warpen, verven, sterken ) - onderhoud, losgang en transport, N.V. De Witte Lietaer (deel van het personeel)).

    Arrondissement Mechelen - van 15/07 tot 20/07

    Arrondissement Oudenaarde - van 15/07 tot 20/07

    (uitgezonderd Sofinal, afd. Nokere, NV Utexbel te Ronse, NV Cyr Cambier, afd Ronse, Bekaert Decoration Textiles...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT