Privé-Tewerkstellingsagentschap. - Vergunningen Bij ministerieel besluit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, van 1 juni 2011, ontvangt CREATIVE & MANAGEMENT GROUP BVBA, drève des Deux Bois 20, 149

Privé-Tewerkstellingsagentschap. - Vergunningen

Bij ministerieel besluit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, van 1 juni 2011, ontvangt CREATIVE & MANAGEMENT GROUP BVBA, drève des Deux Bois 20, 1490 COURT-SAINT-ETIENNE, een gelijkgestelde vergunning als privé-tewerkstellingsagentschap voor de uitoefening van de volgende activiteit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest :

- Bemiddeling van betaalde sportbeoefenaars.

Deze vergunning wordt toegekend voor een duur van één jaar en draagt het identificatienummer B-AB11.012.

Bij ministerieel besluit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, van 1 juni 2011, ontvangt DENEWET, DECAT & SAELEN BVBA, Jan De Keersmaeckerstraat 25, 1731 ZELLIK, een gelijkgestelde vergunning als privé-tewerkstellingsagentschap voor de uitoefening van de volgende activiteit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest :

- Werving en selectie.

Deze vergunning wordt toegekend voor een duur van één jaar met ingang van 9 juli 2011 en draagt het identificatienummer B-AB05.051.

Bij ministerieel besluit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, van 1 juni 2011, ontvangt QUALITY@CONSTRUCT NV, Gaston Eyskenslaan 7, 3900 OVERPELT, een gelijkgestelde vergunning als privé-tewerkstellingsagentschap voor de uitoefening van de volgende activiteiten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest :

- Werving en selectie;

- Outplacement;

- Terbeschikkingstelling van uitzendkrachten aan ondernemingen die vallen onder het Paritair Comité nr. 124 van het bouwbedrijf.

Deze vergunningen worden toegekend voor een duur van één jaar met ingang van 9 juli 2011 en dragen het identificatienummer B-AB06.008.

Bij ministerieel besluit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, van 1 juni 2011, ontvangt BELLERI & PARTNERS BVBA, Struisblokstraat 4, 3370 BOUTERSEM, een gelijkgestelde vergunning als privé-tewerkstellingsagentschap voor de uitoefening van de volgende activiteit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest :

- Werving en selectie.

Deze vergunning wordt toegekend voor een duur van één jaar met ingang van 9 juni 2011 en draagt het identificatienummer B-AB07.010.

Bij ministerieel besluit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, van 1 juni 2011, ontvangt RARA AVIS BVBA, Jan Van Hembysebolwerk 1, 9000 GENT, een gelijkgestelde vergunning als privé-tewerkstellingsagentschap voor de uitoefening van de volgende activiteit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest :

- Werving en selectie.

Deze vergunning wordt toegekend voor een duur van één jaar met ingang van 9 juli 2011 en draagt...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT