Technisch reglement houdende de modaliteiten betreffende de melding aan het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle van accidentele of onbedoelde blootstellingen volgens artikel 60 en 117 van het Besluit medische blootstellingen, de 30 juillet 2020

Artikel 1. Toepassingsgebied

Huidig technisch reglement is van toepassing op alle meldingen van accidentele of onbedoelde blootstellingen die voldoen aan één of meerdere van de meldingscriteria van artikel 60 of 117 van het Besluit medische blootstellingen.

Art. 2. Formulier voor meldingen onder de verantwoordelijkheid van een arts-specialist in de radiotherapie

§ 1. Het formulier voor de melding in het kader van artikel 60 a) van het Besluit medische blootstellingen bevindt zich in bijlage 1.

§ 2. Het formulier voor de melding in het kader van artikel 60 b) van het Besluit medische blootstellingen bevindt zich in bijlage 2.

§ 3. Het formulier voor de melding in het kader van artikel 60 c) van het Besluit medische blootstellingen bevindt zich in bijlage 3.

Art. 3. Formulier voor meldingen onder de verantwoordelijkheid van een arts-specialist in de nucleaire geneeskunde

§ 1. Het formulier voor de melding in het kader van artikel 60 a) en artikel 117 van het Besluit medische blootstellingen bevindt zich in bijlage 4.

§ 2. Het formulier voor de melding in het kader van artikel 60 c) van het Besluit medische blootstellingen bevindt zich in bijlage 3.

Art. 4. Formulier voor meldingen onder de verantwoordelijkheid van een practicus uitgezonderd de arts-specialist in de radiotherapie of in de nucleaire geneeskunde

Het formulier voor de melding in het kader van artikel 60 a) en artikel 117...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT