Jobpunt Vlaanderen coördineert de aanwerving van een burgerlijk ingenieur voor NV De Scheepvaart NV De Scheepvaart staat in voor het beheer, de exploitatie en het onderhoud van het Albertkanaal, de K

Jobpunt Vlaanderen coˆrdineert de aanwerving van een burgerlijk ingenieur voor NV De Scheepvaart

NV De Scheepvaart staat in voor het beheer, de exploitatie en het onderhoud van het Albertkanaal, de Kempense kanalen, de Schelde-Rijnverbinding en de Grensmaas. Onze vennootschap zorgt voor een vlot verloop van het scheepvaartverkeer. Dit omvat in hoofdzaak het onderhoud en de exploitatie van sluizen, bruggen, oevers en jaagpaden. Om de efficiÎntie van onze diensten te vergroten, zijn we op zoek naar (m/v) :

Burgerlijk ingenieur voor de afdeling waterbouwkunde met standplaats in Hasselt

Als burgerlijk ingenieur voor de afdeling waterbouwkunde heeft u als opdracht het ontwerpen, leiden, coˆrdineren, opvolgen en evalueren van belangrijke metalen en/of betonnen waterbouwkundige infrastructuurwerken en rivierinrichtingswerken ter bevordering van het multifunctioneel gebruik van de Vlaamse waterwegen.

U bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de conceptuele uitwerking van het project. U maakt de ontwerpstudie op, rekening houdend met de gestelde kwaliteits- en veiligheidsvereisten om zo te kunnen overgaan tot de aanbesteding. U volgt de aanbestedingsprocedure op en onderneemt de nodige acties om de geschikte kandidaat te kiezen die zal worden aangesteld voor de eigenlijke uitvoering van de werken. U leidt de uitvoering van het project en zorgt voor de opvolging ervan. U evalueert het project, stelt eventueel verbeteringsmogelijkheden voor naar de toekomst en zorgt ervoor dat de aanwezige ervaring en kennis wordt overgedragen naar de vennootschap.

Profiel :

- beschikt over een diploma van burgerlijk ingenieur bouwkunde of burgerlijk ingenieur-architect;

- heeft een goede technische kennis van zijn/haar vakgebied;

- heeft goede kennis van stabiliteitsberekening en grondmechanica en de hiermee verbandhoudende digitale...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT