Rangschikking van de roerende culturele goederen Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 23 november 2010 heeft de Minister van Cultuur, Audiovisuele Sector, Gezondheid en Gelijke Ka

Rangschikking van de roerende culturele goederen

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 23 november 2010 heeft de Minister van Cultuur, Audiovisuele Sector, Gezondheid en Gelijke Kansen, het schilderij « Het mystieke huwelijk van de Heilige Catharine » van Micheline Wautier (buiten omkadering) als schat geklasseerd overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 23 november 2010 heeft de Minister van Cultuur, Audiovisuele Sector, Gezondheid en Gelijke Kansen, het album « van Arenberg » van Lambert Lombard en omgeving in de categorie « schat » als geheel geklasseerd overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 23 november 2010 heeft de Minister van Cultuur, Audiovisuele Sector, Gezondheid en Gelijke Kansen, het album « van Clérembault » van Lambert Lombard en omgeving in de categorie « schat » als geheel geklasseerd overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 23 november 2010 heeft de Minister van Cultuur, Audiovisuele Sector, Gezondheid en Gelijke Kansen, de Annunciatie en de Visitatie, « de Panelen van Walcourt » genoemd als schat geklasseerd overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 23 november 2010 heeft de Minister van Cultuur, Audiovisuele Sector, Gezondheid en Gelijke Kansen, het reliekschrijn van de Heilige Maurice in de categorie « schat » als geheel geklasseerd overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 23 november 2010 heeft de Minister van Cultuur, Audiovisuele Sector, Gezondheid en Gelijke Kansen, de beker van Oranus in de categorie « schat » als geheel geklasseerd overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij besluit van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT