Rechterlijke Orde Bij ministerieel besluit van 15 maart 2022, de heer Heynen J., substituut-arbeidsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Gent

Rechterlijke Orde

Bij ministerieel besluit van 15 maart 2022, de heer Heynen J., substituut-arbeidsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Gent, wordt opdracht gegeven om voltijds een functie waar te nemen bij het College van het Openbaar Ministerie in het kader van het "Digital Transformation Office" met ingang van 1 april 2022.

Bij koninklijk besluit van 28 april 2022, de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van 67 jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer Rotthier K., vrederechter van het kanton Beveren, wordt hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 december 2022.

Bij koninklijk besluit van 29 mei 2022, de aanwijzing van de heer De Waele D., substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Antwerpen, tot de functie van advocaat-generaal bij dit hof, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 12 september 2022.

De rechtbank van eerste aanleg Henegouwen, verenigd in algemene vergadering op 1 juni 2022, heeft aangewezen tot de functie van ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen, afdeling Mons, voor een termijn van drie jaar met ingang van 29 juni 2022, mevr. Hizette V., rechter in deze rechtbank.

Bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen van 7 juni 2022, de heer Huygebaert D., ere-rechter in deze rechtbank, wordt aangewezen tot de functie van plaatsvervangend magistraat in deze rechtbank voor een termijn van één jaar met ingang van 1 juli 2022.

Bij beschikking van 14 juni 2022, werd de heer Maes L., door de eerste voorzitter van het hof van beroep te Antwerpen, aangewezen om het ambt van plaatsvervangend raadsheer in dit hof, uit te oefenen tot hij de leeftijd van 73 jaar bereikt.

Bij beschikking van de procureur-generaal bij het hof van beroep te Antwerpen van 15 juin 2022, de heer Lannie E., emeritus eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Antwerpen, wordt aangewezen om het ambt van plaatsvervangend magistraat bij dit parket, uit te oefenen na de leeftijd van 70 jaar voor een termijn van één jaar met ingang van 1 september 2022.

Bij beschikking van de vredegerechten en politierechtbank van het arrondissement West-Vlaanderen van 16 juni 2022, de heer Lambert L., plaatsvervangend vrederechter van het tweede kanton Kortrijk, wordt aangewezen tot de functie van plaatsvervangend vrederechter in dit kanton, tot hij de leeftijd van 70 jaar te hebben bereikt, met ingang van 1 juni 2022.

Bij...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT