Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 23 oktober 2022, - de aanwijzing van mevr. Cattarin D., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Namen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 23 oktober 2022,

- de aanwijzing van mevr. Cattarin D., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Namen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van 2 jaar met ingang van 1 november 2022.

- de benoeming van de heer Vancoppenolle C., tot de functie van werkend assessor in strafuitvoeringszaken en interneringszaken gespecialiseerd in sociale re-integratie voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 31 januari 2023.

- de aanwijzing van de heer Goffinet L., afdelingsvoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Luxemburg, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van 2 jaar met ingang van 1 november 2022.

- de aanwijzing van de heer Boyen P., substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Antwerpen, tot de functie van advocaat-generaal bij dit hof, wordt hernieuwd voor een termijn van 3 jaar met ingang van 1 februari 2023.

- de aanwijzing van mevr. Penne H., substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Antwerpen, tot de functie van advocaat-generaal bij dit hof, wordt hernieuwd voor een termijn van 3 jaar met ingang van 1 februari 2023.

- de aanwijzing van mevr. de Condé S., substituut-procureur des Konings bij het parket Limburg, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket, wordt hernieuwd voor een termijn van 3 jaar met ingang van 10 oktober 2022.

- de aanwijzing van mevr. Trekels A., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Limburg, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van 5 jaar met ingang van 1 februari 2023.

- de aanwijzing van mevr. Vairon S, eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Charleroi, tot de functie van afdelingsprocureur bij dit parket, wordt hernieuwd voor een termijn van 3 jaar met ingang van 22 november 2022.

- dat uitwerking heeft sedert 30 juni 2022 `s avonds, wordt, op zijn verzoek, aan de heer Gielis P., eervol ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het eerste kanton Mol-Geel.

- dat in werking treedt op 31 mei 2023 `s avonds, is de heer Smeyers H., rechter in de familie- en jeugdrechtbank in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, in ruste gesteld.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat in...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT