Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 16 juni 2022, - mevr. Lecomte A., master in de rechten, advocaat

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 16 juni 2022,

- mevr. Lecomte A., master in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket Luxemburg.

Ze is benoemd, in subsidiaire orde, bij de parketten te Luik en te Namen.

- mevr. Lanza M., advocaat, wordt benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket te Luik.

Ze is benoemd, in subsidiaire orde, bij de parketten te Namen en Luxemburg.

- mevr. Lefèvre V., jurist, master in de rechten, wordt benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel.

Ze is benoemd, in subsidiaire orde, bij het parket Waals-Brabant.

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, mevr. Michel J., sociaal penitentiair technisch deskundige in de psychosociale dienst van het detentiecentrum te Saint-Hubert, wordt benoemd tot plaatsvervangend assessor in strafuitvoeringszaken en interneringszaken, gespecialiseerd in sociale re-integratie voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik, voor een termijn van één jaar.

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, mevr. Nickels M-N., attaché-psycholoog bij de psychosociale dienst van de gevangenis te Lantin, wordt benoemd tot plaatsvervangend assessor in strafuitvoeringszaken en interneringszaken, gespecialiseerd in sociale re-integratie voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik, voor een termijn van één jaar.

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, mevr. Rudolph T., attaché aan de Directie Expertise van de Algemene Administratie van de Justitiehuizen, wordt benoemd tot plaatsvervangend assessor in strafuitvoeringszaken en interneringszaken, gespecialiseerd in sociale re-integratie voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Bergen, voor een termijn van één jaar.

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, mevr. Rudolph T., attaché aan de Directie Expertise van de Algemene Administratie van de Justitiehuizen, wordt benoemd tot plaatsvervangend assessor in strafuitvoeringszaken en interneringszaken, gespecialiseerd in sociale re-integratie voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik, voor een termijn van één jaar.

- mevr. Ricci F., gerechtelijke stagiair voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik, wordt benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket Luxemburg.

Ze is benoemd, in subsidiaire orde, bij de parketten te Luik en te Namen.

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, mevr. Thiéry...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT