Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 29 augustus 2021, - is mevr. Nackaerts F., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, op haar verzoek

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 29 augustus 2021,

- is mevr. Nackaerts F., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, op haar verzoek, ontlast uit haar functie van rechter in de strafuitvoeringsrechtbank voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Antwerpen, op datum van 31 augustus 2021 's avonds.

- dat uitwerking heeft sedert 31 juli 2021 's avonds, is dhr. t'Serstevens J.-B., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Namen, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat heden in werking treedt, is aan dhr. Van Cauwenbergh J., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat heden in werking treedt, is aan dhr. Vargauwen E., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het eerste kanton Leuven.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat uitwerking heeft sedert 30 juni 2021 's avonds, is aan dhr. van De Keere D., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Eeklo.

- dat uitwerking heeft sedert 31 mei 2021 's avonds, is aan dhr. Coucke L., eervol ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het eerste kanton Brugge.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- is aan dhr. Decaluwe L., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Menen.

- dat heden in werking treedt, is aan dhr. Vanstaen J., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Menen.

- zijn benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen:

o mevr. De Beuckelaer N., licentiaat in de rechten, advocaat;

o dhr. Van Hemelryck D., licentiaat in de rechten, advocaat;

o mevr. Vanden Eede A., master in de rechten, advocaat.

- is mevr. Rutten I., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg Limburg.

- is dhr. Laes D., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Leuven.

- is mevr. Becker A., master in de rechten, advocaat, benoemd tot...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT