Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 23 april 2021, - dat uitwerking heeft sedert 28 februari 2021 's avonds, is mevr. Hollart A., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Luik

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 23 april 2021,

- dat uitwerking heeft sedert 28 februari 2021 's avonds, is mevr. Hollart A., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Luik, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- dat in werking treedt op 30 april 2021 's avonds, is aan dhr. Dewulf S., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van substituut-procureur des Konings bij het parket Antwerpen.

- dat uitwerking heeft met ingang van 31 maart 2021 's avonds, is dhr. Willaert P., substituut-procureur des Konings bij het parket West-Vlaanderen, toegelaten tot het definitief vervroegd pensioen.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden.

- is de aanwijzing van mevr. Demaret M., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Luik, tot de functie van rechter in de familie-en jeugdrechtbank in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 april 2021.

- is de aanwijzing van mevr. Garcet E., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Luik, tot de functie van rechter in de familie-en jeugdrechtbank in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 mei 2021.

Bij koninklijke besluiten van 28 april 2021,

- dat uitwerking heeft sedert 31 maart 2021 's avonds, is aan mevr. Aernaudts L., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- is aan mevr. Van den Eede I., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in de politierechtbank te Halle.,

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- is aan mevr. Wyns R., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in de politierechtbank te Halle.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- dat heden in werking treedt, is aan mevr. Luyten N., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het zesde kanton Antwerpen.

Het is haar vergunde de titel van haar ambt eershalve te voren.

- dat heden in werking treedt, is aan mevr. Jamar M., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Westerlo.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- dat heden in werking...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT