Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 27 oktober 2020, -dat in werking is getreden op 31 oktober 2020 's avonds, is aan de heer Rousseaux P.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 27 oktober 2020,

-dat in werking is getreden op 31 oktober 2020 's avonds, is aan de heer Rousseaux P., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de vredegerecht van het tweede kanton Charleroi.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- waarvan het mandaat in werking treedt op de dag van de eedaflegging, is Mevr. Hendrickx G., substituut-procureur des Konings bij het parket Limburg, aangewezen tot eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket, voor een termijn van drie jaar.

- die in werking treden op de datum van de eedaflegging zijn aangewezen tot advocaat-generaal bij het hof van beroep te Brussel voor een termijn van drie jaar:

• Mevr. Bijnens A.;

• Mevr. Vanvelthoven W.,

substituten-procureur-generaal bij dit hof.

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is dhr. Clarysse F., advocaat-generaal bij het hof van beroep te Gent, aangewezen tot eerste advocaat-generaal bij dit hof, voor een termijn van drie jaar.

- is de benoeming van Mevr. Kastit I., tot de functie van werkend assessor in interneringszaken gespecialiseerd in klinische psychologie voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Antwerpen, hernieuwd voor een termijn van vier jaar met ingang van 3 oktober 2020.

- is de aanwijzing van dhr. Gaudius P., rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerst aanleg te Brussel, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 november 2020.

- is de aanwijzing van dhr. De Troy W., rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor termijn van vijf jaar met ingang van 1 november 2020.

- is de aanwijzing van Mevr. Schoors M., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg te Leuven, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 december 2020.

- is de benoeming van Mevr. Van Looveren K., tot de functie van werkend assessor in starfuitvoeringszaken en interneringszaken gespecialiseerd in sociale re-integratie voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Gent, hernieuwd voor een termijn van vier jaar met ingang van 3 oktober 2020.

- is de benoeming van Mevr. Naessens E., tot de functie van werkend assessor in interneringszaken gespecialiseerd in klinische psychologie voor het rechtsgebied van het hof van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT