Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 12 juli 2020, {bullet} is de heer Hannes P., licentiaat in de rechten, rechter in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 12 juli 2020,

• is de heer Hannes P., licentiaat in de rechten, rechter in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen, benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Antwerpen.

• is mevr. Bernardo Mendez B., rechter in de Franstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Brussel.

• is de heer Storme H., licentiaat in de rechten, rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Brussel.

• is mevr. Vercruysse M., licentiaat in de rechten, rechter in de arbeidsrechtbank te Gent, benoemd tot raadsheer in het arbeidshof te Antwerpen.

• is de heer Gérard D., voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg Namen, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg Luxemburg, en tevens aangewezen tot het mandaat van voorzitter van deze rechtbank voor een termijn van vijf jaar.

Hij is benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Luik. Deze benoeming zal pas worden uitgeoefend wanneer de voorwaarden voorzien in artikel 259quater § 4 van het Gerechtelijk Wetboek vervuld zijn.

Dit besluit treedt in werking op de datum van eedaflegging.

Bij koninklijke besluiten van 15 juli 2020,

- is aan de heer Verlinden K., op zijn verzoek, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van rechter in ondernemingszaken in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

- dat uitwerking heeft sedert 1 juni 2020, is de heer Van Laethem J., benoemd tot rechter in ondernemingszaken...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT