Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 29 mei 2020, - dat in werking treedt op 30 juni 2020 's avonds, is aan de heer Poncelet J.-P.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 29 mei 2020,

- dat in werking treedt op 30 juni 2020 's avonds, is aan de heer Poncelet J.-P., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Neufchâteau.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren

- dat uitwerking heeft op 30 april 2020 's avonds, is aan de heer Dessart Th., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Châtelet.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- is de aanwijzing van mevr. Gabriel E., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 juli 2020.

- is de aanwijzing van mevr. Botton Th., substituut-procureur des Konings bij het parket te Charleroi, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT