Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 29 juli 2019, - is de heer Sobrie M., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Antwerpen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 29 juli 2019,

- is de heer Sobrie M., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Antwerpen, benoemd tot substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Antwerpen.

- is mevr. Schormans S.-A., licentiaat in de rechten, benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket Antwerpen.

Zij is, in subsidiaire orde, benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket Limburg.

- is de heer Rosart Y., gerechtelijk stagiair voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik, benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket Luxemburg.

Hij is, in subsidiaire orde, benoemd tot substituut-procureur des Konings bij de parketten Namen en Luik.

- is mevr. Capiau A., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen.

- is mevr. Schatteman K., rechter in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen, benoemd tot rechter in de Nederlandstalige ondernemingsrechtbank te Brussel.

Zij is, in subsidiaire orde, benoemd tot rechter in de ondernemingsrechtbank te Leuven.

- is mevr. Lodewyckx S., substituut-procureur des Konings bij het parket te Leuven, benoemd tot rechter in de politierechtbank te Leuven.

- is mevr. D'Hooghe E., rechter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, benoemd tot rechter in de politierechtbank West-Vlaanderen.

- is de heer Cox L., beslagrechter in de rechtbank van eerste aanleg Limburg, benoemd tot vrederechter van het kanton Bilzen.

Hij is, in subsidiaire orde, benoemd tot vrederechter in elk kanton van het gerechtelijk arrondissement Limburg.

- is mevr. Macours L., rechter in de familie- en jeugdrechtbank in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, benoemd tot vrederechter van het tweede kanton Brugge.

Zij is, in subsidiaire orde, benoemd tot vrederechter in elk kanton van het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

- is de heer Robert E., rechter in de politierechtbank Luik, benoemd tot vrederechter van het tweede kanton Namen.

Hij is, in subsidiaire orde, benoemd tot vrederechter in elk kanton van het gerechtelijk arrondissement Namen.

- is de heer Debras P., afdelingsvoorzitter in de arbeidsrechtbank te Luik, benoemd tot vrederechter van het tweede kanton Bergen.

Hij is, in subsidiaire orde, benoemd tot vrederechter in elk kanton van het gerechtelijk arrondissement Henegouwen.

- zijn benoemd tot plaatsvervangend rechter in de politierechtbank :

o Limburg :

mevr. Baillien E...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT