Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 25 september 2018, -is aan de heer Franken A., op zijn verzoek

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 25 september 2018,

-is aan de heer Franken A., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het vierde kanton Luik.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- is aan mevr. Collet J., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Vielsalm-La Roche-en-Ardenne-Houffalize.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- is mevr. Colautti S., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Waals-Brabant, aangewezen tot onderzoeksrechter in deze rechtbank voor een termijn van één jaar met ingang van 1 november 2018.

Bij koninklijk besluit van 27 september 2018, dat uitwerking heeft op 31 maart 2018 's avonds, is het aan de heer Meersman H., vergund de titel van zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Grimbergen eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 27 september 2018, is aan de heer Chevalier P., op zijn verzoek, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend raadsheer van het hof van beroep te Bergen.

Bij koninklijke besluiten van 27 september 2018, die in werking treden op 1 november 2018 :

- is de heer Hicter J.-F., vrederechter van het tweede kanton Hoei-Hannuit, benoemd tot vrederechter van het tweede kanton Hoei, zonder dat er toepassing gemaakt wordt van artikel 287sexies van het Gerechtelijk Wetboek en zonder nieuwe eedaflegging.

- zijn benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Sprimont :

o mevr. Donné M.,

o mevr. Benedetti B.,

o mevr. Danloy G.,

plaatsvervangende rechters in het vredegerecht van het kanton Hamoir.

- zijn...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT