Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 31 oktober 2017, - is de heer Lazarus, M., raadsheer in het hof van beroep te Luik

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 31 oktober 2017,

- is de heer Lazarus, M., raadsheer in het hof van beroep te Luik, aangewezen tot de functie van familie- en jeugdrechter in hoger beroep van dit hof, voor een termijn van drie jaar met ingang van 1 december 2017.

- zijn de aanwijzingen tot de functie van familie- en jeugdrechter in hoger beroep van het hof van beroep te Luik, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar, met ingang van 1 december 2017 van :

o Mevr. Baiverlin, J.,

o Mevr. Lahaye, E.,

o Mevr. Triffaux, A.,

o de heer Rosewick, G., raadsheren in dit hof.

- zijn de aanwijzingen tot de functie van onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 december 2017, van :

o Mevr. Franssens, G.,

o Mevr. Melis, B., rechters in deze rechtbank.

- is de aanwijzing van Mevr. Bruneel, A., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 december 2017.

- zijn de aanwijzingen tot de functie van beslagrechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 december 2017, van :

o de heer Lathouwers, D.,

o de heer Timmermans, J., rechters in deze rechtbank.

- zijn de aanwijzingen tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in de rechtbank van eerste aanleg Luxemburg, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar, met ingang van 1 december 2017 van de dames :

o Coëme...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT