Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 8 oktober 2016 : - is aan Mevr. De Neef, P., op haar verzoek

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 8 oktober 2016 :

- is aan Mevr. De Neef, P., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg Brussel.

- dat uitwerking heeft met ingang van 31 augustus 2016 's avonds, is aan Mevr. Van den Vonder, V., ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Mechelen.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- dat uitwerking heeft met ingang van 31 juli 2016 's avonds, is aan de heer Verhaegen, H., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Herentals.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat uitwerking heeft met ingang van 30 september 2016 's avonds, is aan de heer Van Overstraeten, K., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Mol.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat uitwerking heeft met ingang van 31 augustus 2016 's avonds, is aan de heer Berben, P., ontslag verleend uit zijn ambt van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT