Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 23 oktober 2022, de aanwijzing van mevr. Romain A., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Limburg

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 23 oktober 2022, de aanwijzing van mevr. Romain A., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Limburg, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 februari 2023.

De arbeidsrechtbank te Gent, verenigd in algemene vergadering op 30 november 2022, heeft aangewezen mevr. Vanden Poel I., rechter in deze arbeidsrechtbank tot de functie van ondervoorzitter in deze arbeidsrechtbank, voor een termijn van drie jaar met ingang van 5 januari 2023.

Bij koninklijk besluit van 11 december 2022, dat in werking treedt op 1 augustus 2023's avonds, de heer Lambrecht J., kamervoorzitter in het hof van beroep te Gent, wordt in ruste gesteld.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Door de algemene vergadering van de vrederechters en rechters in de politierechtbank van het gerechtelijk arrondissement Limburg van 12 december 2022, is aan mevr. Mevesen B., ontslag verleend uit haar ambt van ondervoorzitter van de vrederechters en rechters in de politierechtbank van het arrondissement Limburg.

Bij koninklijk besluit van 13 december 2022, de heer Bergez C., substituut-procureur des konings bij het parket West-Vlaanderen, wordt vast aangewezen tot eerste substituut-procureur des konings bij dit parket, op datum van 26 september 2022.

Bij beschikking van het arbeidshof te Gent van 20 december 2022, het adjunct-mandaat van kamervoorzitter van de heer Lietaert B., raadsheer in dit hof, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 5 mei 2023.

Bij koninklijk besluit van 21 december 2022, mevr. Vanderstichele G., raadsheer in het hof van beroep te Gent, wordt opdracht gegeven bij de gemeenschappelijke steundienst bij het College van de hoven en rechtbanken, om een functie uit te oefenen bij het « Digital Transformation Office » met ingang van 1 januari 2023.

Bij koninklijke besluiten van 22 december 2022,

- de aanwijzing van de heer Bisschop E., substituut-procureur des Konings bij het parket te Leuven, tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 14 januari 2023.

- de aanwijzing van de heer Van der Sypt E., substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel, tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT