Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 4 september 2022, de aanwijzing van de mevr. Van Wemmel M.,., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 4 september 2022, de aanwijzing van de mevr. Van Wemmel M.,., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 februari 2023.

Bij beschikking van het hof van beroep te Brussel van 12 september 2022, de machtiging om zijn ambt van plaatsvervangend magistraat te blijven oefenen na de leeftijd van drieënzeventig jaar, verleend aan de heer Vandoren A., emeritus advocaat-generaal, plaatsvervangend magistraat, wordt hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 19 januari 2023.

Bij koninklijk besluit van 1 september 2022, dat in werking treedt op 31 maart 2023 `s avonds, is de heer De Hous B., onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, wordt, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Betrokken kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 4 september 2022, wordt de heer Bouilliez L., substituut-procureur des Konings bij het parket Charleroi, vast aangewezen tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket met ingang van 4 oktober 2022.

Bij koninklijk besluit van 1 september 2022, dat in werking treedt op 31 augustus 2022 `s avonds, wordt aan de heer Rosoux P., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de ondernemingsrechtbank te Luik, afdeling Hoei.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 6 september 2022, de aanwijzing van mevr. Demars S., raadsheer in het hof van beroep te Brussels, tot de functie van familie-en jeugdrechter in hoger beroep in dit hof, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 september 2022.

Bij koninklijk besluit van 1 september 2022, de aanwijzing van mevr. Heremans N., substituut-arbeidsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Leuven, tot het mandaat van arbeidsauditeur bij dit arbeidsauditoraat wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 5 september 2022.

Bij koninklijk besluit van 1 september 2022, het verlof wegens opdracht verleend aan de heer Brammertz S., substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Luik, wordt hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 juli 2022.

Bij koninklijk besluit van 1 september 2022, het verlof wegens opdracht verleend aan mevr. Boon V., rechter in de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT