Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 24 december 2020, is de dhr. Kalugina S., raadsheer bij het hof van beroep te Brussel

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 24 december 2020, is de dhr. Kalugina S., raadsheer bij het hof van beroep te Brussel, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar, dewelke in werking treedt op 1 december 2021.

Deze machtiging is hernieuwbaar.

Bij koninklijke besluiten van 12 februari 2021,

- dat in werking treedt op 30 november 2021 's avonds, is mevr. Van Hollebeke M., rechter in de arbeidsrechtbank te Gent, op haar verzoek in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- is dhr. Rotthier K., vrederechter van het kanton Beveren, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar, dewelke in werking treedt op 1 december 2021.

Deze machtiging kan worden hernieuwd.

Bij koninklijk besluit van 2 april 2021, is de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, verleend aan dhr. Verhelst S., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 november 2021.

Bij koninklijk besluit van 23 april 2021, dat in werking treedt op 30 november 2021 's avonds, is dhr. Franskin V., rechter in de strafuitvoeringsrechtbank voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik, in ruste gesteld op zijn verzoek.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 9 juni 2021, dat in werking treedt op 30 november 2021 `s avonds, is aan dhr. Bouckaert P., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de politierechtbank West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 29 augustus 2021, zijn de aanwijzingen, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Antwerpen, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 16 november 2021 van:

- Dhr; De Winter S.;

- Mevr. Dederen C.;

- Mevr. Spaas L.,

substituten-procureur des Konings bij het parket Antwerpen.

Bij koninklijk besluit van 31 augustus 2021, is de aanwijzing van mevr. Boumans S., substituut-procureur des Konings bij het parket Antwerpen, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT