Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 30 maart 2020, dat in werking treedt op 30 november 2020 's avonds

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 30 maart 2020, dat in werking treedt op 30 november 2020 's avonds, is aan de heer De Smedt G. ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Lokeren.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 1 juli 2020,

- dat in werking treedt op 30 november 2020 's avonds, is aan de heer Mailleux B. ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen, afdeling Tongeren.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- is de aanwijzing van de heer Hermans W., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 december 2020.

Bij koninklijk besluit van 15 juli 2020, dat in werking treedt op 30 november 2020 's avonds, is mevr. Dehoux V. rechter in de rechtbank van eerste aanleg Waals-Brabant, in ruste gesteld.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 16 augustus 2020,

- dat uitwerking heeft sedert 30 november 2019 's avonds, is, op haar verzoek, ontslag verleend aan mevr. De Smet M. uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in de vredegerecht van het kanton Edingen-Lens.

- is de aanwijzing van Mevr. Gorré S., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Limburg, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 december 2020.

Bij koninklijke besluiten van 15 september 2020,

- is de aanwijzing van de heer De Bruyne D., rechter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 december 2020.

- is de aanwijzing van de heer De Meirsman L. rechter in de rechtbank van eerste aanleg...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT