Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 24 september 2019, dat in werking treedt op 31 oktober 2019 `s avonds, is aan de heer Delfosse V.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 24 september 2019, dat in werking treedt op 31 oktober 2019 `s avonds, is aan de heer Delfosse V., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de arbeidsrechtbank te Luik, afdeling Luik.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 29 september 2019, is mevr. De Decker Ch., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, op haar verzoek, ontlast uit haar functie van rechter in de familie-en jeugdrechtbank in deze rechtbank, op datum van 31 augustus 2019 's avonds.

Bij ministerieel besluit van 7 oktober 2019, is mevr. Simone O., gerechtelijk stagiair voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Bergen, benoemd tot lid van het wetenschappelijk comité van het Instituut voor gerechtelijke opleiding in de hoedanigheid van gerechtelijk...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT