Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 27 april 2018, is de heer Carens L., vrederechter van het kanton Westerlo

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 27 april 2018, is de heer Carens L., vrederechter van het kanton Westerlo, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 oktober 2018.

Deze machtiging kan worden hernieuwd.

Bij koninklijk besluit van 15 juli 2018, is het verlof wegens opdracht, verleend aan mevr. Vanovermeire V., rechter in de rechtbank van koophandel te Antwerpen, verlengd voor de duur van één jaar met ingang van 16 oktober 2018.

Bij koninklijke besluiten van 2 september 2018,

- is de aanwijzing van de heer Gaudius P., rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 november 2018.

- is de aanwijzing van de heer De Troy W., rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 november 2018.

- is de aanwijzing van mevr. Dhondt A.-M., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT