Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 30 augustus 2016, is de heer Niewold, W., vrederechter van het eerste kanton Hasselt

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 30 augustus 2016, is de heer Niewold, W., vrederechter van het eerste kanton Hasselt, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar, dewelke in werking treedt op 1 augustus 2017.

Deze machtiging kan worden hernieuwd.

Bij koninklijke besluiten van 30 maart 2017, die in werking treden op 31 juli 2017 `s avonds,

- is aan Mevr. Jannis, M., ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in de politierechtbank Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren;

- is aan de heer Olemans, M., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Geraardsbergen-Brakel.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 7 april 2017, dat in werking treedt op 31 juli 2017 `s avonds, is aan de heer Balcaen, L., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het vijfde kanton Gent.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 18 april 2017,

- dat in werking treedt op 31 juli 2017 's avonds, is Mevr. Lefebve, C., eerste voorzitter van het hof van beroep te Bergen, in ruste gesteld.

Zij heeft aanspraak op het emeritaat.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren;

- is de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer Lemmerling, L., vrederechter van het kanton Grimbergen, hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 augustus 2017.

Bij koninklijk besluit van 23 april 2017, dat in werking treedt op 31 juli 2017 `s avonds, is de heer Martens, M., rechter in de arbeidsrechtbank te Gent, in ruste gesteld.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 17 mei 2017, die in werking treedt op 31 juli 2017 `s avonds,

- is het aan de heer François, M., vergund de titel van zijn ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Gent, eershalve te voeren;

- is het aan de heer Louwers, F., vergund de titel van zijn ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Gent, eershalve te voeren;

- is het aan Mevr. Van Eeckhout, M., vergund de titel van haar ambt van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT