Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 20 oktober 2015, dat in werking treedt op 30 juni 2016 's avonds, is de heer Loop R., advocaat-generaal bij het Hof van Cassatie, op zijn verzoek

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 20 oktober 2015, dat in werking treedt op 30 juni 2016 's avonds, is de heer Loop R., advocaat-generaal bij het Hof van Cassatie, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 18 december 2015, is het artikel 1 van het koninklijk besluit van 23 oktober 2015 waarbij mevr. Pottiez Ch., vrederechter van het tweede kanton Bergen, wordt in ruste gesteld, vervangen als volgt: "Mevr. Pottiez Ch., vrederechter van het tweede kanton Bergen, is gemachtigd om haar ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar, dewelke in werking treedt op 1 juli 2016."

Bij koninklijk besluit van 29 oktober 2015, is de heer Van den Eeden E., vrederechter van het kanton Kontich, in ruste gesteld op datum van 30 juni 2016 's avonds.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Hij wordt, op zijn verzoek, gemachtigd om zijn ambt uit te oefenen tot dat er voorzien is in de plaats die opengevallen in zijn rechtscollege en ten laatste tot 31 december 2016 's avonds.

Bij koninklijk besluit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT