Rechterlijke Orde Bij beschikking van de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel van 22 februari 2022

Rechterlijke Orde

Bij beschikking van de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel van 22 februari 2022, is het adjunct-mandaat van ondervoorzitter van mevr. Suykerbuyk T. in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 24 juni 2022.

Bij beschikking van de voorzitter van de arbeidsrechtbank te Luik van 19 april 2022, is mevr. Raskin G., ere-rechter in deze rechtbank, gemachtigd om haar ambt te blijven uitoefenen van plaatsvervangend magistraat in deze rechtbank, tot zij de leeftijd van 70 jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 mei 2022.

Bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Luik van 22 april 2022, de aanwijzing van mevr. Thirifays A., plaatsvervangend rechter in deze rechtbank, is hernieuwd vanaf 22 april 2022.

Bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Namen van 27 april 2022, de aanwijzing van de heer Olivier P., ere-onderzoeksrechter in deze rechtbank tot de functie van plaatsvervangend magistraat in deze rechtbank, is hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 juni 2022.

Bij koninklijke besluiten van 28 april 2022,

- dat in werking treedt op 1 juni 2022, mevrouw Wauthier L., rechter in de rechtbank van eerste aanleg van Henegouwen, wordt aangewezen tot de functie van rechter in de uitvoeringsrechtbank voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Bergen voor een termijn van één jaar.

- de aanwijzing van de heer Wittouck K., rechter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 augustus 2022.

- de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van 67 jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer Delfosse J-L., substituut-procureur des Konings bij het parket Charleroi, wordt hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 januari 2023.

Bij beschikking van de vredegerechten en politierechtbank van het arrondissement West-Vlaanderen van 5 mei 2022 met ingang van 4 juni 2022, de heer Benoit J., plaatsvervangend vrederechter van het kanton Waregem, wordt aangewezen tot de functie van plaatsvervangend vrederechter in dit kanton, tot hij de leeftijd van 71 jaar te hebben bereikt.

Bij koninklijke besluiten van 8 mei 2022,

- de aanwijzing van mevr. Leiser M., rechter in de Franstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van rechter in...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT