Rechterlijke Orde Bij beschikking van 30 maart 2022, met ingang van 1 augustus 2022, de heer Mennes I., plaatsvervangend magistraat bij het hof van beroep te Antwerpen

Rechterlijke Orde

Bij beschikking van 30 maart 2022, met ingang van 1 augustus 2022, de heer Mennes I., plaatsvervangend magistraat bij het hof van beroep te Antwerpen, wordt aangewezen door de eerste voorzitter van dit hof van beroep, tot plaatsvervangend magistraat bij dit hof tot hij de leeftijd van 72 jaar heeft bereikt.

Het hof van beroep te Brussel verenigd in algemene vergadering met gesloten deuren op 6 april 2022, heeft aangewezen tot de functie van kamervoorzitter, voor een termijn van drie jaar dat in werking treedt op 29 april 2022, de heer Debaere M., raadsheer in dit hof.

Bij ministerieel besluit van 22 april 2022, een vergunning tot afwezigheid is verleend aan mevr. Braccio A., rechter in de politierechtbank Limburg, met ingang van 11 januari 2022.

Bij beschikking van de arbeidsrechtbank te Gent van 25 april 2022, is het adjunct-mandaat van mevr. Decolvenaer V., ondervoorzitter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 21 juni 2022.

Bij koninklijke besluiten van 24 april 2022,

- dat in werking treedt op 30 september 2022 `s avonds, is de heer Van Maele P., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen,wordt, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat in werking treedt op 31 januari 2023 `s avonds, is de heer Vangenechten H., vrederechter van het kanton Westerlo, wordt in ruste gesteld.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat in werking treedt op 31 augustus 2022 `s avonds, is mevr. Bertier E., vrederechter van het derde kanton Gent, wordt, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- dat in werking treedt op 30 april 2022 `s avonds, is mevr. De Preester A., kamervoorzitter in het hof van beroep te Brussel, wordt in ruste gesteld.

Zij heeft aanspraak op het emeritaat en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

De rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, verenigd in algemene vergadering op 26 april 2022, heeft aangewezen in het adjunct-mandaat van ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, mevr. Vankeirsbilck L., rechter in de familie-en jeugdrechtbank in deze rechtbank voor een termijn van drie jaar met ingang van 3 mei 2022.

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT