Rangschikking van roerende culturele goederen Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 4 februari 2020 heeft de Minister van Cultuur de schilderij 'Le Terril' (met uitzondering van de

Rangschikking van roerende culturele goederen

Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 4 februari 2020 heeft de Minister van Cultuur de schilderij "Le Terril" (met uitzondering van de lijst) van Cécile Douard, als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 4 februari 2020 heeft de Minister van Cultuur het zogenaamde Palude-diptiek, als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 4 februari 2020 heeft de Minister van Cultuur beide wandtapijten met de wapenschilden van Adrien de Croy van het Museum voor Wandtapijten in Doornik, als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 27 februari 2020 heeft de Minister van Cultuur het "Sedes sapientiae" van Onze-Lieve-Vrouw van Tongeren, als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 27 februari 2020 heeft de Minister van Cultuur het zogenaamd derde fotoalbum "van Saint-Paul de Sincay", als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 18 mei 2020 heeft de Minister van Cultuur de schilderij "la Crucifixion" (met uitzondering van de lijst) van Jean-Guillaume Carlier, als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 3 juni 2020 heeft de Minister van Cultuur het geheel van 4 objecten over ademhalingstoestellen van Théodore Schwann, als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT