Omzendbrief nr. 403. - Personeelsdatabanken in de federale overheidsdiensten., de 13 décembre 1994

Artikel M. Om technische redenen werd dit artikel anderverdoeld als volgt : 1M - 3M

Art. 1M. 1. Bij omzendbrief nr. 391 van 30 juni 1994 (B.S. van 29 juli 1994) werden de beslissingen van de Ministerraad van 29 april 1994 betreffende de personeelsdatabanken ter kennis gebracht van de federale overheidsdiensten.

De Ministerraad van 25 november 1994 heeft, wat de keuze van een programmatuur op PC betreft, een wijziging aangebracht aan deze beslissingen door af te zien van de keuze van een privÈ-programmatuur ten gunste van die welke door de diensten van het Ministerie van Volksgezondheid en Leefmilieu is ontwikkeld.

De diensten die een nieuw informaticasysteem voor het beheer van hun personeel wensen te installeren of te ontwikkelen dienen dus bij voorrang te kiezen uit de volgende bestaande systemen :

- het systeem "PISA" dat ontwikkeld is door het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur (op mainframe - UNIX);

- het systeem dat ontwikkeld is door het Ministerie van Volksgezondheid en Leefmilieu (dat draait op een PC of op verschillende PC's in net).

In uitzonderlijke gevallen en bij wijze van afwijking zal de keuze of ontwikkeling van een andere programmatuur kunnen aanvaard worden. De aanvragen tot afwijking dienen behoorlijk gemotiveerd, te worden ingediend bij het :

Ministerie van Ambtenarenzaken

Dienst van algemeen bestuur

Adviesbureau voor informatica

Pachecolaan 19, bus 2, 1010 Brussel.

In geval van negatief advies zal de arbitrage van de Ministerraad kunnen aangevraagd...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT