Personeel. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 4 juni 2020, dat uitwerking heeft met ingang van 1 juli 2020, wordt Mevr. Laure-Anne M.G. BATAILLE, attaché bij de FOD Financiën

Personeel. - Benoemingen

Bij koninklijk besluit van 4 juni 2020, dat uitwerking heeft met ingang van 1 juli 2020, wordt Mevr. Laure-Anne M.G. BATAILLE, attaché bij de FOD Financiën, er benoemd in de klasse A2 - attaché.

Bij beslissing van de Voorzitter van het Directiecomité van 2 juli 2020, die uitwerking heeft met ingang van 1 juli 2020, wordt Mevr. Laure-Anne M.G. BATAILLE, attaché, aangewezen in een betrekking bij de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering. De administratieve standplaats van betrokkene is Luik.

Bij koninklijk besluit van 4 juni 2020, dat uitwerking heeft met ingang van 1 juli 2020, wordt de heer Marnix L.A. DE BRUYNE, attaché bij de FOD Financiën, er benoemd in de klasse A2 - attaché.

Bij beslissing van de Voorzitter van het Directiecomité van 2 juli 2020, die uitwerking heeft met ingang van 1 juli 2020, wordt de heer Marnix L.A. DE BRUYNE, attaché, aangewezen in een betrekking bij de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering. De administratieve standplaats van betrokkene is Gent.

Bij koninklijk besluit van 4 juni 2020, dat uitwerking heeft met ingang van 1 juli 2020, wordt Mevr. Caroline DELOR, attaché bij de FOD Financiën, er benoemd in de klasse A2 - attaché.

Bij beslissing van de Voorzitter van het Directiecomité van 2 juli 2020, die uitwerking heeft met ingang van 1 juli 2020, wordt Mevr. Caroline DELOR, attaché, aangewezen in een betrekking bij de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering. De administratieve standplaats van betrokkene is Brussel-buitendiensten.

Bij koninklijk besluit van 4 juni 2020, dat uitwerking heeft met ingang van 1 juli 2020, wordt de heer Jan H.W.G. HAERS, attaché bij de FOD Financiën, er benoemd in de klasse A2 - attaché.

Bij beslissing van de Voorzitter van het Directiecomité van 2 juli 2020, die uitwerking heeft met ingang van 1 juli 2020, wordt de heer Jan H.W.G. HAERS, attaché, aangewezen in een betrekking bij de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering. De administratieve standplaats van betrokkene is Brussel-buitendiensten.

Bij koninklijk besluit van 4 juni 2020, dat uitwerking heeft met ingang van 1 juli 2020, wordt de heer Bert P.S. SEYNAEVE, attaché bij de FOD Financiën, er benoemd in de klasse A2 - attaché.

Bij beslissing van de Voorzitter van het Directiecomité van 2 juli 2020, die uitwerking heeft met ingang van 1 juli 2020, wordt de heer Bert P.S. SEYNAEVE, attaché, aangewezen in een betrekking bij de Algemene...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT