Personeel. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 8 oktober 2008, wordt de heer Noël Montoisy tot rijksambtenaar benoemd in de klasse A1 en in de vakrichting « Overheidsbegroting en Overheidsfinanci

Personeel. - Benoemingen

Bij koninklijk besluit van 8 oktober 2008, wordt de heer Noël Montoisy tot rijksambtenaar benoemd in de klasse A1 en in de vakrichting « Overheidsbegroting en Overheidsfinanciën », met de titel van attaché van financiën bij de Federale overheidsdienst Budget en Beheerscontrole van het Frans taalkader, met ingang van 1 april 2008 met terugwerkende kracht vanaf 1 april 2007.

Bij koninklijk besluit van 8 oktober 2008, wordt Mevr. Jacqueline Wetterene, tot rijksambtenaar benoemd in de klasse A1 en in de vakrichting « Overheidsbegroting en Overheidsfinanciën », met de titel van attaché van financiën bij de Federale overheidsdienst Budget en Beheerscontrole van het Frans taalkader, met ingang van 16 april 2008 met terugwerkende kracht vanaf 16 april 2007.

Bij koninklijk besluit van 8 oktober 2008, wordt Mevr. Coralie Paternostre, tot rijksambtenaar benoemd in de klasse A1 en in de vakrichting « Overheidsbegroting en Overheidsfinanciën », met de titel van attaché van financiën bij de Federale overheidsdienst Budget en Beheerscontrole van het Frans taalkader, met ingang van 15 juni 2008 met terugwerkende kracht vanaf 15 juni 2007.

Bij koninklijk besluit van 8 oktober 2008, wordt de heer Sébastien Laurent, tot rijksambtenaar benoemd in de klasse A1 en in de vakrichting « Overheidsbegroting en Overheidsfinanciën », met de titel van attaché van financiën bij de Federale overheidsdienst Budget en Beheerscontrole van het Frans taalkader, met ingang van 1 mei 2008 met terugwerkende kracht vanaf 1 mei 2007.

Bij koninklijk besluit van 8 oktober 2008, wordt de heer Patrick Boulvin, tot rijksambtenaar...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT