Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 3 december 2001, dat in werking treedt op 10 oktober 2002, is de heer Dierickx, J., vrederechter van het tweede kanton Anderlecht, in ruste gesteld. Hij

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 3 december 2001, dat in werking treedt op 10 oktober 2002, is de heer Dierickx, J., vrederechter van het tweede kanton Anderlecht, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 11 juni 2002, dat in werking treedt op 10 oktober 2002, is de heer Lambert, G., toegevoegd vrederechter voor de kantons die behoren tot het gerechtelijk arrondissement Brussel, benoemd tot vrederechter van het tweede kanton Anderlecht.

Bij koninklijk besluit van 22 augustus 2002, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is Mevr. Buyse, T., substituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Kortrijk, aangewezen tot eerste substituut-procureur des Konings bij deze rechtbank, voor een termijn van drie jaar.

Bij ministeriële besluiten van 3 september 2002 is de duur van de stage als gerechtelijk stagiair verlengd voor een periode van zes maanden met ingang van 1 oktober 2002, van :

Mevr. Melis, B.;

de heer Vandaele, Ph.,

in de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen :

Mevr. Machiels, V., in de rechtbank van eerste aanleg te Hasselt;

de heer Dehaene, M.;

Mevr. De Laminne de Bex, A.;

Mevr. Devenyns, A.;

Mevr. Leclercq, S.;

Mevr. Ooghe, N.,

in de rechtbank van eerste aanleg te Brussel;

de heer Timmermans, J., in de rechtbank van eerste aanleg te Leuven;

Mevr. Schockaert, G., in de rechtbank van eerste aanleg te Dendermonde;

Mevr. De Vel, O.;

de heer Snoeck, A.;

de heer Stockman, B.;

de heer Van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT