Omgeving Agentschap voor Natuur en Bos. - Goedkeuring toegankelijkheidsregelingen - De Vlaamse minister van Justitie en Handhaving, Omgeving

Omgeving

Agentschap voor Natuur en Bos. - Goedkeuring toegankelijkheidsregelingen

- De Vlaamse minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme heeft op 28 september 2020 de toegankelijkheidsregeling goedgekeurd voor het natuurdomein `Tielenheide' gelegen te Turnhout, overeenkomstig het besluit van de Vlaamse Regering van 5 december 2008 betreffende de toegankelijkheid van de bossen en de natuurreservaten. De toegankelijkheidsregeling ligt ter inzage bij het Agentschap voor Natuur en Bos en de stad Turnhout en wordt op het terrein zichtbaar gemaakt via infopanelen aan de voornaamste ingangen van het gebied.

- De Vlaamse minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme heeft op 28 september 2020 de toegankelijkheidsregeling goedgekeurd voor de hondenlosloopzone `Buurtweg 45 Halle' gelegen te Zoersel, overeenkomstig het besluit van de Vlaamse Regering van 5 december 2008 betreffende de toegankelijkheid van de bossen en de natuurreservaten. De toegankelijkheidsregeling ligt ter inzage bij het Agentschap voor Natuur en Bos en de gemeente Zoersel en wordt op het terrein zichtbaar gemaakt via infopanelen aan de voornaamste ingangen van het gebied.

- De Vlaamse minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme heeft op 3 oktober 2020 de toegankelijkheidsregeling goedgekeurd voor het erkend natuurreservaat E-049 `Vallei van de Zuidleie' gelegen te Beernem en Oostkamp, overeenkomstig het besluit van de Vlaamse Regering van 5 december 2008 betreffende de toegankelijkheid van de bossen en de natuurreservaten. De toegankelijkheidsregeling ligt ter inzage bij het Agentschap voor Natuur en Bos en de gemeenten Beernem en Oostkamp en wordt op het terrein zichtbaar gemaakt via infopanelen aan de voornaamste ingangen van het gebied.

- De Vlaamse minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme heeft op 3 oktober 2020 de toegankelijkheidsregeling goedgekeurd voor het erkend natuurreservaat E-069 `Daknamse Meersen' gelegen te Lokeren, overeenkomstig het besluit van de Vlaamse Regering van 5 december 2008 betreffende de toegankelijkheid van de bossen en de natuurreservaten. De toegankelijkheidsregeling ligt ter inzage bij het Agentschap voor Natuur en Bos en de stad Lokeren en wordt op het terrein zichtbaar gemaakt via infopanelen aan de voornaamste ingangen van het gebied.

- De Vlaamse minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme heeft op 3 oktober 2020 de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT