Notariaat Bij ministeriële besluiten van 12 januari 2023, - dat in werking is getreden op 31 december 2022, is er, op gezamenlijk verzoek van de heer Boes M.

Notariaat

Bij ministeriële besluiten van 12 januari 2023,

- dat in werking is getreden op 31 december 2022, is er, op gezamenlijk verzoek van de heer Boes M., notaris ter standplaats Leuven (grondgebied van het eerste kanton), en van de heer Leroy D., geassocieerd notaris ter standplaats Leuven (grondgebied van het eerste kanton), een einde gesteld aan de associatie "Boes & Leroy", ter standplaats Leuven (grondgebied van het eerste kanton).

De heer Leroy D. neemt de hoedanigheid terug in van kandidaat-notaris.

- dat in werking is getreden op 1 januari 2023, is er, op gezamenlijk verzoek van mevr. De Block A., notaris ter standplaats Puurs-Sint-Amands, en van mevr. De Koker R., geassocieerd notaris ter standplaats Puurs-Sint-Amands, een einde gesteld aan de associatie "NOT-ARE", ter standplaats Puurs-Sint-Amands.

Mevr. De Koker R. neemt de hoedanigheid terug in van kandidaat-notaris.

- dat in werking treedt op datum van de eedaflegging van mevr. Taelemans E. als geassocieerd notaris ter standplaats Asse, is het verzoek tot uitbreiding van de associatie "DE PUYDT & VERLINDE" ter standplaats Asse van de heren De Puydt K en Verlinde F., notarissen ter standplaats Asse, met mevr. Taelemans E., kandidaat-notaris, om de associatie "DE PUYDT, VERLINDE & TAELEMANS" ter standplaats Asse, goedgekeurd.

Mevr. Taelemans E. is aangesteld als geassocieerd notaris ter...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT