Notariaat Bij ministeriële besluiten van 12 februari 2021, - is er een einde gesteld aan de aanwijzing van mevr. Verduyn D.

Notariaat

Bij ministeriële besluiten van 12 februari 2021,

- is er een einde gesteld aan de aanwijzing van mevr. Verduyn D., als plaatsvervangend lid van het adviescomité van notarissen van Vlaams-Brabant.

- is dhr. Dryvers J. als plaatsvervangend lid aangewezen voor een termijn van een jaar met ingang op 14 januari 2021 in de hoedanigheid van lid kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen voor de provincie Vlaams-Brabant.

- zijn de aanwijzingen in de hoedanigheid van kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen voor de provincie Limburg, hernieuwd voor de duur van één jaar, met ingang op 18 december 2020, van:

o mevr. Lemmens K., als effectief lid;

o mevr. Hendrikx S., als plaatsvervangend lid.

- is het verzoek tot associatie van dhr. Béchet M., en mevr. Schmit F., notarissen ter standplaats Etalle, en van mevr. Béchet C.-M., kandidaat-notaris, om de associatie " Michel & Céline-Marie BECHET & Florence SCHMIT » ter standplaats Etalle, te vormen, goedgekeurd.

Mevr. Béchet C.-M., is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Etalle.

Dit besluit treedt in werking op 1 april 2021.

Bij ministerieel besluit van 15...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT