Notariaat Bij ministeriële besluiten van 17 juli 2020, - zijn Mevr. Breckpot D., notaris ter standplaats Aalst (grondgebied van het eerste kanton), en de heren Caudron F. en Herzeel T.

Notariaat

Bij ministeriële besluiten van 17 juli 2020,

- zijn Mevr. Breckpot D., notaris ter standplaats Aalst (grondgebied van het eerste kanton), en de heren Caudron F. en Herzeel T., notarissen ter standplaats Aalst (grondgebied van het tweede kanton), en de heer Caudron A., kandidaat-notaris, overgegaan tot de vorming van de associatie "Caudron, Herzeel, Breckpot" met zetel te Aalst (grondgebied van het tweede kanton).

De associatie heeft een antenne ter standplaats Aalst (grondgebied van het eerste kanton) en een antenne ter standplaats Aalst (grondgebied van het tweede kanton).

De associatie "Frederic Caudron & Tim Herzeel" ter standplaats Aalst (grondgebied van het tweede kanton) is ontbonden.

De heer Herzeel T. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Aalst (grondgebied van het eerste kanton).

De heer Caudron A. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Aalst (grondgebied van het tweede kanton).

Dit besluit treedt in werking op datum van de eedaflegging van de heer Caudron A. als geassocieerd notaris ter standplaats Aalst (grondgebied van het tweede kanton).

- is het verzoek tot associatie van Mevr. De Paepe A., notaris ter standplaats Gent (grondgebied van het eerste kanton), en van Mevr. Verhoeve B., kandidaat-notaris, om de associatie " DE PAEPE & VERHOEVE" ter standplaats Gent (grondgebied van het eerste kanton) te vormen, goedgekeurd.

Mevr. Verhoeve B. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Gent (grondgebied van het eerste kanton).

Dit besluit treedt in werking op datum van de eedaflegging van Mevr. Verhoeve B., als geassocieerd notaris ter standplaats Gent (grondgebied van het eerste kanton).

- is het verzoek tot associatie van de heren Beyer E.-Ch. en Cottenie D., notarissen ter standplaats Gent (grondgebied van het derde kanton), en van de heer De Neve D., kandidaat-notaris, om de associatie "Notariaat Wondelgem, Cottenie, Beyer & De Neve" ter standplaats Gent " (grondgebied van het derde kanton) te vormen, goedgekeurd.

De heer De Neve D. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Gent (grondgebied van het derde kanton).

Dit besluit treedt in werking op datum van de eedaflegging van de heer De Neve D.,als geassocieerd notaris ter standplaats Gent (grondgebied van het derde kanton).

- is het verzoek tot uitbreiding van de associatie "DE WULF, VERBIST, VAN POUCKE & VANDERLINDEN" ter standplaats Gent (grondgebied van het vierde kanton) van de heren De Wulf A. en Verbist S...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT