Notariaat Bij koninklijke besluiten van 24 april 2022, - dat in werking treedt op 3 mei 2022, wordt aan de heer Brohée P., op zijn verzoek

Notariaat

Bij koninklijke besluiten van 24 april 2022,

- dat in werking treedt op 3 mei 2022, wordt aan de heer Brohée P., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats Sint-Pieters-Woluwe.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat in werking treedt op 31 mei 2022, is aan mevr. Gahylle G. vergund de titel van haar ambt van geassocieerd notaris eershalve te voeren.

Bij ministeriele besluiten van 2 maart 2022 en 5 mei 2022,

- is het verzoek van de heer Berthet J-P., notaris ter standplaats Sint-Jans-Molenbeek en van de heer de Lame A., kandidaat-notaris, om de associatie "Jean-Pierre Berthet en Antoine de Lame " ter standplaats Sint-Jans-Molenbeek te vormen, goedgekeurd.

De heer de Lame A.is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Sint-Jans-Molenbeek.

Dit besluit treedt in werking op datum van de eedaflegging van de heer de Lame A. als geassocieerd notaris ter standplaats Sint-Jans-Molenbeek.

Bij ministeriele besluiten van 5 mei 2022,

- is het verzoek van de heer Lambrecht J., notaris ter standplaats Lummen en van mevr. Hendrickx S., kandidaat-notaris, om de associatie "Jan Lambrecht & Stefanie Hendrickx" ter standplaats Lummen te vormen, goedgekeurd.

Mevr. Hendrickx S. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Lummen.

Dit besluit treedt in werking op datum van de eedaflegging van mevr. Hendrickx S. als geassocieerd notaris ter standplaats Lummen.

- dat in werking treedt op 1 mei 2022, is het verzoek van de heer Gustin P., notaris ter standplaats Oudergem en van de heer Nobels G., kandidaat-notaris, om de associatie "Patrick Gustin &amp...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT