Notariaat Bij koninklijk besluit van 20 januari 2021, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan de heer Aumann F., op zijn verzoek

Notariaat

Bij koninklijk besluit van 20 januari 2021, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan de heer Aumann F., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats Sint-Truiden.

Bij koninklijk besluit van 29 augustus 2021, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan de heer Demaeght M., op zijn verzoek, ontslag verleend uit het ambt van notaris ter standplaats Laakdal.

Het is hem vergund de titel van het ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 7 november 2021, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan de heer Cuignet G., op zijn verzoek, ontslag verleend uit het ambt van notaris ter standplaats La Louvière.

Het is hem vergund de titel van het ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 20 juli 2022, die in werking treden op de datum van de eedaflegging welke dient te gebeuren binnen de twee maanden te rekenen vanaf heden,

- is mevr. Van Gorp V., master in de rechten, geassocieerd notaris ter standplaats Laakdal, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De standplaats is gevestigd te Laakdal.

- is mevr. Budo T., master in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Limburg.

De standplaats is gevestigd te Sint-Truiden.

- is mevr. Van de Mosselaer S., licentiaat in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De standplaats is gevestigd te Anderlecht (grondgebied van het eerste kanton).

- is de heer van der Vaeren R., master in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De standplaats is gevestigd te Sint-Pieters-Woluwe.

- is de heer Bastin J., master in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Henegouwen.

De standplaats is gevestigd te La Louvière.

Bij...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT