Notariaat Bij koninklijk besluit van 16 augustus 2020, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan dhr. Vermeulen L., op zijn verzoek

Notariaat

Bij koninklijk besluit van 16 augustus 2020, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan dhr. Vermeulen L., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats Menen.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 28 augustus 2020,

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan dhr. De Smedt W., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats Wommelgem.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger en uiterlijk op 26 april 2021, is aan dhr. Defrancq S., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats Asse.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 28 augustus 2020 en 29 september 2020, die in werking treden op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan dhr. Himpe E., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats Ieper.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 17 maart 2021, die in werking treden op de datum van de eedaflegging welke dient te gebeuren binnen te twee maanden te rekenen vanaf heden:

- is mevr. Jansen E., licentiaat in de rechten, geassocieerd notaris ter standplaats Wommelgem, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De standplaats is gevestigd te Wommelgem.

- is mevr. Di Gesualdo V., licentiaat in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De standplaats is gevestigd te Asse.

- is mevr. Himpe A., licentiaat in de rechten, geassocieerd notaris ter standplaats Ieper, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

De standplaats is gevestigd te Ieper.

- is dhr. Vermeulen N., master in de rechten, geassocieerd notaris ter standplaats Menen, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

De standplaats is gevestigd te Menen.

Bij ministerieel besluit van 16 maart 2021,

- is er, op haar verzoek, een einde gesteld aan de aanwijzing van mevr. Hendrikx S. als plaatsvervangend lid in de hoedanigheid van kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen voor de provincie Limburg.

- is mevr. Sauwens E. aangewezen tot plaatsvervangend lid in de hoedanigheid van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT